Achtste Nationaal Deltacongres 2017

Het Nationaal Deltacongres 2017 vindt plaats op donderdag 2 november in het WTC EXPO Leeuwarden. Zet de datum alvast in uw agenda, want het wordt weer een gevarieerde en interessante dag! Iedereen die betrokken is bij en geïnteres­seerd is in het Deltaprogramma, is welkom op het congres: maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Direct aanmelden? Ga naar de registratiepagina.

In het plenaire openingsprogramma zal het nieuwe Deltaplan Ruimtelijke adaptatie centraal staan. ’s Middags zijn er 5 parallelsessies over de opgaven van het Deltaprogramma: waterveiligheid, zoetwatervoorziening, klimaatadaptatie, klimaatverandering en weersextremen en watergovernance. Ook het onderwerp participatie zal gedurende de dag aan de orde komen. De Deltaparade vormt de centrale ontmoetingsplek voor het delen van kennis en ervaringen. Lees meer over het programma.

Heeft u nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over het Deltacongres. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u suggesties? Neem dan contact op met de staf deltacommissaris: info@nationaaldeltacongres.nl.